Hier vind je de privacy verklaring van Atelier Simone. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Atelier Simone.

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. 

 

Inleiding

Atelier Simone is een bedrijf  dat zich richt op kleding, van reparatie, zelf kleding maken tot verkoop. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door ons verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door ons, neem dan gerust contact op! 

 

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Atelier Simone. Deze worden hieronder toegelicht.

  • Het versturen van nieuwsbrieven . Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website.
  • Contact opnemen. Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt via de website, telefoon of persoonlijk. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving. 
  • De website van Atelier Simone verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens

 

Ontvangers

De webwinkel van Atelier Simone  wordt gehost door Mijn webwinkel. Gegevens die je achterlaat zijn op de servers van Mijn webwinkel opgeslagen.

De online agenda wordt door Atelier Simone beheerd maar gaat via www.supersaas.nl.

 

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Atelier Simone, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

  • Het versturen van bestellingen. Jouw adresgegevens worden 7 jaar bewaard volgens de wet , daarna vernietigd.
  • Het versturen van nieuwsbrieven. Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@ateliersimone.nl.
  • Contact opnemen. Op het moment dat je contact opneemt met Atelier Simone via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, telefoonnummer en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard. 
  • Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, telefoonnummer of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics. 

 

Beveiliging

 

Je gegevens worden beheerd in de eerdergenoemde systemen en software en in geval van  geschreven facturen in de boekhouding van Atelier Simone. De handgeschreven facturen worden volgens de wet 7 jaar bewaard en daarna vernietigd. De persoonsgegevens die door ons of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Atelier Simone prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. 

 

Jouw rechten

 

  • Recht op inzage. Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Atelier Simone vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.
  • Recht op rectificatie. Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectifieren. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail of stuur een mail naar info@ateliersimone.nl. 
  • Recht op wissen van gegevens. Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Atelier Simone vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.
  • Recht op het indienen van een klacht Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Atelier Simone niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

 

Plichten

 

Atelier Simone verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Atelier Simone de betreffende dienst niet aanbieden. Atelier Simone behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Atelier Simone dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Atelier Simone te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@ateliersimone.nl

06-28249017

KvK 17208990

BTW nr 165741259 B01

 

© 2014 - 2018 Atelier Simone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel